Beckhamovi uživaju na ljetovanju, a mi u pogledu na Davidove trbušnjake

Foto: Instagram

DAVID i Victoria Beckham na Instagramu su otkrili da su trenutno na ljetovanju.

Iako su se tek nedavno vratili s Balija gdje su bili s djecom, kako navodi Daily Mail, Beckhamovi su sada otputovali na francusku obalu gdje na brodu slave kraj ljeta, ali i dugogodišnje poznanstvo s glazbenom legendom Eltonom Johnom.

Victorija je na svojem Instagramu objavila fotku na kojoj njih troje poziraju zagrljeni, ona sva u bijelom, David u traper košulji, lanenim hlačama i šeširićem na glavi, te Elton u šarenoj košulji, bermudama i cvjetnim tenisicama.

Ako je suditi prema ovoj fotografiji, čini se da se odlično provode zajedno, a dok oni uživaju u produženom ljetovanju, nas je David počastio pogledom na svoje trbušnjake.

"Ujak Elton... Znamo se već 25 godina... Imali smo puno zabavnih zajedničkih trenutaka", napisao je David u opisu fotografije koju je objavio na svojem Instagramu, iako sumnjamo da je to itko pročitao pored njegovog isklesanog torza.

Nogometaš se, očito, odlučio malo okupati u moru, jer na sebi ima samo kupaće gaće, a iako je njemu to došlo kao idealno osvježenje, na Instagramu je samo dodatno podigao temperaturu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.