Beauty Jar: Valentinovski make-up inspiriran Kim Kardashian

Foto: Privatni album

DAN zaljubljenih je idealna prilika da se sredite posebnije nego inače.

Ako večeras imate spoj, vjerojatno ste već isplanirale outfit, a mi smo se pobrinuli za vaš make-up. Naša beauty ekspertica Nabilah Harron pripremila vam je videotutorijal za valentinovski make-up inspiriran Kim Kardashian. 

Slavna starleta poznata je ljubiteljica šminke i vrlo je utjecajna na tom polju, čemu svjedoči i njezin uspješan brend KKW Beauty čije je proizvode Nabilah koristila u ovom tutorijalu, no vi možete koristiti i druge. Pogledajte video, a ispod donosimo detaljne upute za kopiranje ovog jednostavnog, ali efektnog looka:

Započnite s hidratantnom kremom. Hidratizacija kože je vrlo bitan korak u njezinoj njezi, a s obzirom na to da make-up isušuje kožu, posebno je važno hidratizirati je prije šminkanja.

Zatim sredite obrve jer su one okvir vašeg lica i mogu pokvariti, odnosno popraviti cijeli dojam.

Korektorom prekrijte podočnjake i druge nepravilnosti na licu, zatim nanesite tekući puder i još jedan sloj korektora, ako je potrebno.

Sljedeći korak je konturiranje, omiljena make-up tehnika Kim Kardashian koju su, vjerujemo, do sada već savladale mnoge od vas.

Zatim nanesite malo bronzera i rumenila na obraze.

Naglasite kapke brončanim sjenilom i napravite cat-eye. Dodajte malo sjaja i poigrajte se različitim nijansama smeđe i zlatne na kapcima. Unutarnje kuteve očiju naglasite highlighterom, zatim tušem povucite liniju uz gornji rub trepavica i ublažite je kistom.

Sljedeći korak je maskara. Nanesite je obilno na gornje i donje trepavice.

Uz donji rub trepavica nanesite sjenilo u nude nijansi, malo tamnijoj od vaše boje kože.

Usne prvo obrubite olovkom, a zatim nanesite sjajni ruž u nude nijansi.

Završite sprejem za fiksiranje kako bi make-up bio duže postojan.

Pssst! Ostale Beauty Jar videotutorijale pogledajte OVDJE!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.