Australskoj "džepnoj Veneri" nije trebalo dugo da preboli lažljivog zaručnika

Foto:Splash News

IMA 49 godina, a mnoge bi ju mlađe žene mogle pitati savjet za mladolik izgled.

Naravno, radi se o 49-godišnjoj pjevačici Kylie Minogue koja je nadimak "džepna Venera" dobila zbog visine od svega 1,52 centimetara. No lijepa pjevačica oduvijek je oduševljava svojim izgledom, na kojem bi joj i danas pozavidjele puno mlađe žene.



Koliko dobro izgleda i u petom desetljeću, pjevačica je pokazala i sinoć, na premijeri filma "Kingsman: The Golden Circle", na kojoj se pojavila u zanimljivoj bijeloj haljinici s dugim rukavima i golim ramenima, dok je noge vizualno produžila elegantnim srebrnim sandalama na petu.


Plavu kosu raspustila je u nježne valove, što je frizura s kojom ju najčešće viđamo, a kao i uvijek, nije pretjerivala s make up-om.

Kylie je time pokazala kako se itekako oporavila od bolnog prekida zaruka s 29-godišnjim glumcem Joshuom Sasseom, koji ju je zaprosio nakon svega nekoliko mjeseci, da bi se na kraju pokazalo kako ju je samo besramno iskorištavao za samopromociju.



Osim što mu je pjevačica platila skupocjeno ugrađivanje kose te je živio u njezinoj vili u Londonu, Joshua ju je na kraju i prevario s glumicom sa seta, zbog čega je završio na ulici, s prstenom.



Neko se vrijeme šuškalo i kako se pjevačica vratila svom bivšem dečku, francuskom glumcu Olivieru Martinezu koji je s njom bio u vrijeme kada se borila s rakom dojke i koji se ne tako davno razveo od glumice Halle Berry, s kojom ima sina.



Zanimljivo je kako je na istoj premijeri sinoć bila i Halle, no djevojke nisu pozirale zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.