Ashton Kutcher i Mila Kunis su par iz snova u usklađenim ležernim izdanjima

Foto: Getty Images, Splash

MILA Kunis i Ashton Kutcher u braku su već tri godine, no u javnosti se zaista rijetko pojavljuju skupa.

Stoga je bilo pravo iznenađenje vidjeti ih zajedno na humanitarnom eventu PingPong4Purpose održanom sinoć u Los Angelesu, a osim što su nas oduševili samom svojom pojavom, u usklađenim ležernim outfitima potvrdili su da su jedan od najljepših holivudskih parova.

35-godišnja Mila nosila je bijelu majicu sa slikom Jimmyja Hendrixa, crnu bomber jaknicu s izvezenim cvijećem i traperice vintage kroja sa širokim nogavicama i visokim strukom te je na nogama imala bijele tenisice. Kosu je spontano prebacila na jednu stranu i oči naglasila crnom olovkom.

40-godišnji Aston također je iskombinirao običnu majicu i traperice s bombericom i tenisicama te je na glavi nosio šiltericu.

Na događaju su zaigrali i stolni tenis te su se, sudeći prema izrazima njihovih lica, odlično zabavili i pokazali da su zaljubljeni kao i prvog dana.

Podsjetimo, Mila i Ashton vjenčali su se 2015. godine i danas su roditelji dvoje djece, 3-godišnje Wyatt Isabelle i 1-godišnjeg Dimitrija Portwooda Kutchera. No njihovo prijateljstvo seže još iz 1998. godine kada su se upoznali na setu kultne serije Lude sedamdesete u kojoj su glumili zaljubljeni par.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.