Antonija Stupar Jurkin je dosadnu kombinaciju podigla "divljim" hlačama

Foto: Instagram

NA pragu nove godine i desetljeća veselimo se svim budućim modnim trendovima, no nadamo se i opstanku nekih starih. A jedan kojem se definitivno ne nazire kraj su divlji životinjski uzorci. 

Da će leopard, tigrasti i drugi životinjski printevi nastaviti svoju modnu dominaciju i u 2020. svojim je posljednjim stajlingom potvrdila i voditeljica Antonija Stupar Jurkin, koja je pokazala i sve čari ovog divljeg trenda.

Na svojem Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u poprilično dosadnom izdanju s neutralnim bojama koje je sjajno podigla hlačama leopard uzorka, kakve se mnoge žene ne bi usudile obući.

Iako je hit, ovaj uzorak većina žena nosi na nekim manje upadljivim komadima i modnim dodacima, poput cipela, torbica i eventualno zimskih jakni, no Antonija je sada pokazala da i leopard hlače mogu biti itekako chic.

Upečatljivi komad iskombinirala je s crnom pletenom dolčevitom, visokim kožnim čizmama i zimskim modnim klasikom - bež kaputom, a neutralne boje u ostatku outfita sjajno su ublažile efekt njezinih leopard hlača. Odvažno, trendi i bez ijedne zamjerke - Antonija je još jednom potvrdila da modu ima u malom prstu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.