Antonija Blaće pokazala kako izgleda bez šminke, komplimenti pljušte

Foto: Instagram

VODITELJICU Antoniju Blaće na televiziji smo navikli viđati sređenu i s kompletnim make-upom, no ona na svojem Instagramu često objavljuje i fotke na kojima ne nosi glamurozne krpice i nema šminke, koje obično i najviše razvesele njezine sljedbenike.

Ništa drugačije nije bilo ni s njezinim posljednjim prirodnim selfiejem koji je objavila na društvenoj mreži.

"Prekrasna si", "Lipa li si", "Ljepotica", samo su neki od komplimenata kojima su je sljedbenici obasuli ispod fotke na kojoj nema ni trunke make-upa te je opušteno odjevena za šetnju prirodom.

Komentare je potaknula i svojim statusom u kojem je otkrila što je naučila o sebi u izolaciji te je upitala sljedbenike da podjele svoja iskustva.

"Tijekom ove naše apokalipse shvatila sam da sam podjednako seosko kao i gradsko dijete. Također shvatih da nisam ekstrovert nego visokofunkcionalni introvert. Ima li kakvih spoznaja kod vas? Da ne izađemo iz ovog bas bez ikakvih saznanja", napisala je uz fotku, a među ostalima joj je odgovorila i glumica Nataša Janjić s čijim će se komentarom poistovjetiti brojni Hrvati.

"Da je život bez kave iz kafića s onim srčekom ili djetelinom u pjenici od mlijeka baš nekako napola", napisala je Nataša kojoj očito trenutno najviše nedostaje ispijanje kave u kafiću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.