Anna Wintour je otkrila temu sljedeće Met Gale i već joj se veselimo

Foto: EPA-EFE

IAKO smo se tek "oporavili" od ovogodišnje Met Gale, tema za sljedeću godinu već je stigla. 

Naime, ovaj prestižni događaj, za koji je nemoguće kupiti ulaznicu, ponovno će se održati 4. svibnja 2020. godine, a Anna Wintour, organizatorica događaja, i Andrew Bolton, glavni kustos Instituta za kostime u muzeju Metropolitan, otkrili su koja će tema obilježiti outfite uzvanika. 

Nakon ovogodišnjeg pretjerivanja izazvanog temom "Camp: Zapisi o modi", sljedeće ćemo godine vidjeti kako koja slavna osoba tumači temu "O vremenu: Moda i trajanje".

Bolton je za The New York Times objasnio da je ovo tema vrlo širokog spektra jer uzvanici mogu pronaći inspiraciju u modi tijekom posljednjih 150 godina, a neće pogriješiti ni u nekom bezvremenskom izdanju.

"Moda je direktno povezana s vremenom, a osim što reflektira duh vremena, s vremenom se mijenja i razvija", pojasnio je Bolton odabir teme.

Dodao je da su inspiracija za temu bili radovi Virginije Woolf te francuskog filozofa Henrija Bergsona.

Inače, prošle su godine domaćini Met Gale bili Harry Styles, Lady Gaga, Kim Kardashian i, naravno, Anna Wintour, a ove godine će rame uz rame s Annom stajati Nicolas Ghesquière, glavni dizajner Louis Vuittona, te glumice Emma Stone i Meryl Streep. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.