Adriana Lima u suzama zatvorila reviju Victoria's Secreta

Foto: Getty Images, EPA-EFE

NAJDUGOVJEČNIJA Victorijina anđelica odlazi u mirovinu.

Manekenka Adriana Lima sinoć je u New Yorku posljednji put nosila reviju Victoria's Secreta te je to doživjela poprilično emotivno.

Nakon 18 godina staža anđelice, 37-godišnja manekenka nije mogla suzdržati suze pri svojem posljednjem izlasku na pistu te se rasplakala.

Odjevena u svijetloplavi kompletić donjeg rublja, preko kojeg je nosila metalik majicu, Adriana je nasred piste položila ruke na prsa i zaplakala, što je kod publike izazvalo ovacije i pljesak podrške.

To je jedan od dva looka koji je nosila sinoć, a prvi je bio crni čipkasti kompletić uz koji je na leđima nosila i dodatak u obliku polumjeseca.

A s obzirom na to da je upravo ona zatvorila ovogodišnju reviju Victoria's Secreta, možemo reći da je sve završilo u suzama.

Manekenka se i na svojem Instagramu oprostila od emotivnom objavom.

"Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila sa mnom svoje tajne i, najvažnije od svega, dala mi krila te me naučila letjeti. S ljubavlju, Adriana", napisala je ispod videa u kojem se prisjetila svih svojih revija za Victoria's Secret, od 2000. godine do jučer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.