Adriana i Sonja su pronašle dobitnu odjevnu kombinaciju za jesenske dane

Foto: Instagram

DOMAĆE trendseterice složile su slične outfite koje ćete poželjeti iskopirati.

Adriana Đurđević poznata je po svom damskom, ali i odvažnom stilu zahvaljujući kojem često izgleda kao da je stigla s crvenog tepiha. Nije tajna da voli eksperimentirati s novim trendovima pa je tako već nabavila sportske čarape koje u svakom outfitu vode glavnu riječ, baš kao i čizme koje donedavno nitko nije nosio.

U iste čizme zaljubila se i modna maherica Sonja Kovač. Blogerica i influencerica obožava upečatljive modne komade pa se pohvalila i najnovijim ulovom, rasprodanom torbicom od 16 tisuća kuna koju svi žele.

Da ove dvije zgodne dame imaju sličan modni ukus, potvrdile su i sada, odjenuvši gotovo identične outfite. 

Bijela haljina s dugim rukavima i midi dužine pokazala se kao pun pogodak za razgledavanje Rima, a Adriana ju je vješto kombinirala uz jedne od najpoželjnijih čizama ove sezone. Bijele visoke čizme postale su pravi must have, a retro haljina u ovom stilu postala im je prava konkurencija na popisu najpoželjnijih jesenskih komada.

Adriana je svoj stajling upotpunila smeđim dodacima, upečatljivim remenom koji nosi umjesto torbice te klasičnim šeširom kakav se nalazi u ormaru svake trendseterice.

Bijela midi haljina na preklop našla je svoje mjesto i u Sonjinom ormaru, ali ju je kombinirala uz nešto drugačije čizme.

Životinjski print već je neko vrijeme omiljeni uzorak ljubiteljica mode, a odlično će se uklopiti i u kombinacije koje ćete nositi i tijekom hladnijih dana.

Ako vam nedostaje inspiracije ovih dana, upravo ova dva stajlinga slobodno možete kopirati. Garantiramo vam da ćete ukrasti sve poglede gdje god se pojavite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.