Adriana Đurđević pozirala u haljini koja je definicija čiste romantike

Foto: Instagram

DJEVOJKA našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara jedna je od trenutačno najpopularnijih domaćih modnih influencerica. Već jedan pogled na Instagram profil Adrijane Đurđević otkriva zašto je to tako.

Ova ljubiteljica mode ne skriva svoju ljubav prema modnim komadima s potpisom pa je tako nedavno prošetala skupe sandale koje su tiha patnja mnogih dama. Pomno prati događanja na modnoj sceni pa je svoju kolekciju odavno obogatila i tenisicama oko kojih se lome koplja, a koštaju gotovo 12.000 kuna.

Za boravak na plaži nabavila je i badić za koji je izdvojila čak 3300 kuna, a ne mogu mu odoljeti ni svjetske trendseterice. Pozirala je i u badiću koji Instagram obožava, a u njemu je izgledala poput prave morske vile. No nedugo nakon toga mnoge je iznenadila pretvorivši se u pravu zavodnicu, i to u kupaćem kostimu nalik donjem rublju.

No ovog puta odlučila je probuditi romantičarku u sebi i pohvalila se preslatkom haljinom.

Pozirala je u polju lavande, a osim očaravajućeg pejzaža, dah oduzima i jednostavna, a efektna haljina ukrašena uzorkom točkica. Riječ je o midi haljini izrađenoj od lepršavog materijala koji jamči prozračnost, a kroj laska svakom obliku tijela. Struk je naglašen jednostavnim remenom od tkanine, dok dozu romantike daju nježni volani na rukavima i na samom rubu haljine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.