Adele se zahvalila dizajneru koji je prvi odjenuo njenu "veliku stražnjicu"

Foto: Getty  

DANAS se svi bore da nosi njihove komade, no to nije bio slučaj prije pet godina.
 
Megapopularna britanska pjevačica Adele na Instagramu se prisjetila svojih pjevačkih početaka te se u dirljivoj objavi zahvalila dizajneru koji ju je prvi pristao odjenuti. Povod tome bila je vijest koja je ovih dana obišla modni svijet o tome da dizajner Christopher Bailey napušta modnu kuću Burberry, nakon 14 godina provedenih na poziciji izvršnog direktora, a upravo je on bio prvi dizajner koji je poželio da Adele nosi njegove kreacije.
 
 
Pjevačica je u Burberryjevoj kreaciji prvi put viđena 2012. godine, na dodjeli britanskih glazbenih nagrada, a u haljini modne kuće iste je godine pozirala i sa svojih prvih šest Grammyja. 
 
 
Nakon toga, Adele je ostala vjerna britanskoj modnoj kući i Baileyju te je njegove kreacije birala za sve glamurozne događaje, crvene tepihe, nastupe...
 
 
Naravno,  čim je svojim nevjerojatnim glasom pokorila svijet, poželjeli su je odjenuti i svi drugi poznati dizajneri, uključujući i Karla Lagerfelda koji ju je na početku njene karijere odbio jer mu je bila "predebela".
 
 
U objavi na Instagramu, kojom se zahvalila dizajneru, zaredala je niz fotografija na kojima pozira u haljinama s potpisom Burberry, a sve ih možete pogledati OVDJE. A u nastavku donosimo i prijevod dirljive i simpatične zahvale koju je Adele uputila dizajneru.
 
"Christopher Bailey i Burberry bili su prva velika modna kuća koja je pristala odjenuti mene i moju veliku stražnjicu! On je osoba koja će prva podržati sve nove britanske talente, a za mene se uvijek potrudi pronaći nešto u čemu ću izgledati i osjećati se sjajno. Prijatelju, nedostajat ćeš mi i jedva čekam da vidim što ćeš uraditi sljedeće," napisala je pjevačica.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.