A on je planirao zaraditi: Bivši suprug Kaley Cuoco dobio oštetu od "samo" 165 tisuća dolara

Foto: JLP, Instagram

KALEY Cuoco pametno je spasila svoj novac.

Plavokosa zvijezda serije "Teorija velikog praska", prošle je godine iznenadila javnost podnošenjem zahtjeva za razvod braka od tenisača Ryana Sweetinga, s obzirom da ništa nije ukazivalo na to kako među njima ne cvjetaju ruže.

Podsjetimo, Ryan se u njezinu vilu doselio doslovno nakon prvog spoja, zaprosio ju nakon 3 mjeseca, a par se vjenčao nakon svega 6 mjeseci. U braku su bili 20 mjeseci.



No, Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što slatka glumica više nije željela tolerirati.

A pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom pa ga je natjerala da potpiše predbračni ugovor.



Ovih se dana to pokazalo kao najpametnija odluka ikad donesena, s obzirom da je razvod ovih dana finaliziran, a glumica je iz njega izašla s gotovo svim novcem. Kad kažem gotovo, mislimo na to da je nešto novaca ipak izgubila. Bivšem suprugu tako je dala "oproštajni dar" u iznosu od 165 tisuća te je također pristala platiti račun od 195 tisuća dolara za njegova dva osobna trenera. Također, Ryan ima pravo zadržati sve poklone, koje je ikad dobio, što vjerojatno i nije tako loše, jer čisto sumnjamo kako je tada zaljubljena Kaley štedila na suprugu.



No, sav ostali novac ostao je u njezinim rukama, kao i njihove kuće u Tarzani i Santa Barbari.

Podsjetimo, 2013. godine glumica je navodno potpisala ugovor, kojim dobiva po milijun dolara za svaku novu epizodu spomenute serije, što je u konačnici vrtoglavih 72 milijuna dolara. Usporedbe radi, Ryanovo se bogatstvo procjenjuje na "mizerna" 2 milijuna.



Uz to, Kaley je ponovno sretna u ljubavi, dok za Ryana vrlo vjerojatno više nećemo čuti. Nadamo se samo da je njezin novi dečko shvatio kako s ovom curom nema šale, kada je u pitanju njezin novac...

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.