Zaruke na vidiku: Kanye se bacio na dizajniranje zaručničkog prstena za Kim?

KANYE WEST planira zaprositi Kim Kardashian i to ne bilo kakvim prstenom! Naime, reper surađuje s draguljarom s kojim planira izraditi prsten koristeći dijamante i rubine iz osobne kolekcije svoje pokojne majke Donde.

"Kanye je odabrao neke od Dondinih najskupljih komada nakita poput dijamantnih naušnica i prstena s rubinima, a potom ih je odnio draguljaru kako bi mogao izraditi unikatan prsten za Kim", izjavio je izvor za Showbiz Spy pa nastavio: "Donda je bila stvarno posebna osoba u Kanyeovom životu. Njegov se svijet srušio kad je umrla. Sačuvao je gotovo sav njen nakit kao dragu uspomenu na nju".

Čini se kako je Kanye napokon pronašao osobu koju cijeni i voli dovoljno da bi joj poklonio nakit svoje pokojne majke koju je obožavao. Izvor je također naveo kako bi Chicago ili Oklahoma bili savršena mjesta za reperovo i starletino vjenčanje.

Westovi frendovi nemaju ništa protiv njegove veze s Kim, ali ipak ga odgovaraju od nauma da joj ne pokloni takav prsten jer vjeruju kako će Kanyeu biti teško tražiti ga natrag u slučaju da prekinu svoju vezu jer se ipak radi o poklonu.

S obzirom na to da Kanye ima iskustva u dizajnu, a poznat je i po svom besprijekornom ukusu, vjerujemo da će Kim biti i više nego zadovoljna kad joj pokaže svoje remek-djelo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.