Zanimljive ideje za čudesni Halloween party

S OBZIROM na to da je Noć vještica- noć kada je odraslima dopušteno da se što luđe maskiraju i ponašaju kao djeca kako bi otjerali zle duhove. Ukoliko si i ti ljubiteljica zabava pod maskama, ove godine razveseli sve svoje prijatelje i priredi im najstrašniji Halloween party ikad!

Pozivnice

Kao i svaki pravi event, i monster party mora imati službene pozivnice. Ukoliko imaš dovoljno vremena, daj mašti na volju i sama ih napravi. Koristi sve oblike i materijale, ali neka ti moto bude- što strašnije, to efektnije.

Savjet plus: Što nije objavljeno na društvenim mrežama nije se ni dogodilo, stoga napravi na Facebooku i Twitteru zatvorenu grupu putem koje ćeš svojim najboljim prijateljima dati sve najbitnije informacije o svojem partyju.

Hrana

Finger foods je najidealnija hrana za sve evente jer izgleda lijepo, lako se priprema i,  veliki plus, minimalizira prljavo posuđe. U obzir uzmi godišnje doba i vrstu eventa- koristi bundevu, gljive, kesten i ostale sezonske namirnice.

Savjet plus
: Za desert posluži kesten pire serviran u malenim crnim čašicama i ukrasi gumenim bombonima u obliku crvića, ušećerene jabuke koje su izvrsne za sladiti nepce, ali i za dekoraciju stola ili tematske cupcakese.

Piće

Umjesto skupih viskija, pjenušaca i različitih vrsta vina, pripremi punč koji je idealan za ovakve vrste zabava. Zapamti, ti određuješ koliko će biti jak. Pomiješaj 3 šalice soka od limuna, 1,5 šalicu žestice, 1,5 šalicu likera od naranče, 3 boce rose vine i 4 šalice mineralne, i tvoj Halloween napitak je gotov.

Savjet plus: U bundeve stavi staklene zdjele s grabilicama i pusti goste da se sami poslužuju.

Dekoracija

S klasičnom bundevom, paukovom mrežom i duhovima ne možeš pogriješiti, ali originalno uređenje doma bit će točka na i tvog Halloween partyja. Ukoliko si "istrošila" sve strašne ideje, posluži se ovim savjetima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.