Vrijeme nakon seksa

Foto: CK

AKO je i vaš frajer jedan od onih koji nakon seksa vole zaspati, svim se silama potrudite održati ga budnim jer je upravo to vrijeme bitno za zbližavanje i rast intimnosti...

Studije koje su nedavno provedene na sveučilištu u Michiganu pokazale su da postoje razlozi zbog čega bi parovi trebali iskoristiti svo vrijeme nakon seksa koje im stoji na raspolaganju. Sve ono što se događa u tom periodu jača privrženost koju parovi međusobno osjećaju.
 
Razlog zbog čega je tome tako leži u hormonalnim promjenama koje se događaju nakon seksa i orgazma, a zbog kojih postajemo ranjivi i emotivni, objasnio je profesor Kruger, voditelj istraživanja.
 
Prva od dvije spomenute studije pokušala je doći do odgovora na pitanje kako muškarci i žene reagiraju na vrijeme nakon seksa, a druga je pokazala da oni ispitanici čiji partneri imaju naviku zaspati nakon seksa, osjećaju veću potrebu da im partner pokazuje emocije.
 
Stoga, ako vaš partner voli s vama razgovarati nakon seksa i maziti se, smatrajte se sretnicom jer to znači da vašu vezu doživljava ozbiljno i da se s vama osjeća povezano, intimno i privrženo.
 
Izvor: www.cosmopolitan.hr
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.