Victoria Beckham pokrenula svoj prvi online shop!

Foto: Harper's Bazaar

HVALJENA dizajnerica Victoria Beckham danas je napokon pokrenula svoj prvi online shop. U dugo najavljivanom dućanu, njezini će fanovi moći nabavljati vruće komade iz aktualnih, ali, navodno, i prijašnjih kolekcija.

Premda Victoria uspješno posluje već godinama, za Vogue je objasnila zašto je toliko čekala s otvaranjem svog online shopa: "Moja e-commerce stranica zaista se dugo izrađivala. Bilo mi je jako važno da  se koncept, ugođaj i stil slažu s mojim osobnim stilom te da kupovanje za moje mušterije bude najbolje što može biti. Na stranici će se naći i dosad nikad viđeni detalji iz mog privatnog života. Strašno me veseli  jedinstven pristup brandu koji sada mogu ponuditi kupcima."



Stranica je podijeljena na dva dijela: Look i Shop. U Looku posjetitelji mogu pregledati materijale vezane za Victoriju i njezin brand, a u Shopu kupiti modele koje je sama izabrala iz svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2013.


Na novoj Victorijinoj stranici moći će se nabaviti i jedinstveni komadi izrađeni samo za internet kupce, baš kao i njezine traperice, modni dodaci i sunčane naočale.

Za početak, u online shopu gospođe Beckham kupovat će moći posjetitelji iz Amerike, Velike Britanije i Europe, no Victorija najavljuje kako se uskoro ponuda namjerava proširiti i na cijeli svijet.

Posjetite i vi Victorijinu stranicu!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.