Venus u Dubrovniku otkrio tajnu lijepih nogu Jennifer Lopez

MNOGI SU primijetili da jedna od najljepših žena na svijetu, Jennifer Lopez, u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada te da češće nosi minice sada nego u svojim dvadesetima.

Lijepe noge, četrdesettrogodišnja Jennifer postigla je plesom, vježbanjem i nemasnom prehranom, a na posebnu brigu o njima potaknula ju je činjenica da je već nekoliko godina zaštitno lice (odnosno, noga) Venus preparata za brijanje uz pomoć kojih svoje noge održava nevjerojatno glatkima i njegovanima. Prekrasna Jennifer idealno je lice koje stoji iza slogana "Otkrij boginju u sebi" jer je, uz činjenicu da je slavna, i izvrsna majka, poslovna žena, kućanica i prijateljica, odnosno - prava boginja.

Jučer je u Dubrovniku na glamurozan način predstavljena kolekcija najnovijih Venus britvica, koje i Jennifer koristi, a koje će oduševiti čak i cure koje imaju osjetljivu kožu. Predstavnici tvrtke Gillette, uz raskošan pogled najljepšeg hrvatskog grada na moru, objasnili su novinarima što njihove nove britvice čini drugačijim od ostalih te prezentirali revolucionarnu tehnologiju koja će uvelike pomoći ženama pri brijanju.

Što žene najčešće muči:

Rezultati istraživanja provedenog u SAD-u za Gillette Venus pokazali su da više od 80 posto žena muče problemi koje izaziva suha koža. Nešto manje, 60 posto žena, reklo je da ima osjetljivu kožu te da često osjeća crvenilo, žarenje, peckanje i zategnutost. Ti se simptomi uslijed stresa, mehaničkih ili klimatskih čimbenika te neprikladne prehrane ili njege kože mogu još dodatno pojačati.

Korištenje nekvalitetnih britvica koje nisu namijenjene ženskoj koži i ženskom tijelu mogu izazvati neugodan svrbež, oštećenja kože i alergijske reakcije, stoga je vrlo važno pažljivo njegovati kožu specijaliziranim preparatima koji će savršeno ukloniti dlake i omekšati je, bez nepotrebnih oštećenja i crvenila. Najbolji izbor za osjetljivu kožu su proizvodi s unaprijeđenom funkcijom zaštite i umirujućim sastojcima poput ekstrakta kamilice, aloe vere ili zelenog čaja.


Ugledna kozmetičarka, Manuela Šapro preporučuje sljedeće: "Gruba i jako isušena epiderma (površinski sloj kože) može se obnoviti tretmanom na bazi meda. Možete isprobati i kupke s biljem i hidratantnim uljima, koje su savršene za oživljavanje kože i vraćanje energije cijelom tijelu."

Novi Gillette Venus ProSkin preparati pravi su spas:


Brijač Venus ProSkin Sensitive namijenjen je ženama s osjetljivom kožom. Pet oštrica i posebna lubrikantna trakica omogućuju temeljito brijanje bez iritacija. Brijač pomaže zaštititi osjetljivu kožu i istodobno smanjuje osjećaj neugodnosti za kožu tijekom brijanja.



Venus ProSkin MoistureRich
oblikovan je za žene sa suhom kožom koje žele ugodno i glatko brijanje. Sustav s tri oštrice i ugrađenim trakicama gela za brijanje s kombinacijom tri maslaca za njegu tijela (od avokada, maslina i kokuma) pruža zaštitu kože tijekom svakog poteza te donosi dugotrajan osjećaj hidratiziranosti kože.

Novi gel Satin Care Pure & Delicate ne sadrži nikakve mirise ili boje. Dermatološki je testiran te pruža dodatnu zaštitu za vašu osjetljivu kožu i odličan uz Venus ProSkin Sensitive britvicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.