Uvijek potrebne i korisne: Stvari koje bi trebala držati u svom uredskom stolu

POSTOJI nekoliko stvari koje nam zatrebaju svako malo, ali koje iz nekog razloga uvijek zaboravimo ponijeti sa sobom. Za tebe smo napravile popis stvari koje bi u svome uredskome stolu trebala držati uvijek i za koje ti garantiramo da će ti biti od koristi:

Punjači

U uredu bi uvijek trebala imati rezervni punjač kako ti se ne bi dogodilo da ti se mobitel isprazni u trenutku kad ga najviše trebaš. Nerijetko nam se dogodi da zaboravimo napuniti mobitel preko noći i da nam se baterija isprazni taman kad sjednemo na svoju uredsku stolicu. Nemoj štedjeti na rezervnom punjaču koji će ti na poslu sigurno dobro doći!

Proizvodi za žene

Ponekad nam oni dani u mjesecu znaju stići ranije ili kasnije nego što bi trebali, a problem je u tome što nam trgovine nisu uvijek u neposrednoj blizini pa ne možemo na brzinu kupiti ono što nam treba. Kako bi uvijek bila spremna na neugodne situacije, u svojoj ladici drži paketić uložaka.

Tablete

Nikad ne znaš kad te može uhvatiti glavobolja ili kad te može zaboljeti trbuh zbog menstrualnih grčeva, stoga uz sebe uvijek imaj tablete protiv bolova.

Kišobran

Rijetko se kad sjetimo u torbicu staviti i kišobran, iako znamo da iznenadni pljuskovi nisu toliko neobična pojava. Kako se ne bi doma vraćala mokra do kože i riskirala potencijalnu prehladu, neka kišobran uvijek bude uz tebe.

Osvježivači daha

Svojim sugovornicima sigurno ne želiš "mirišati" po zadnjem obroku kojeg si pojela ili šalici kave koju si popila pa se pobrini da ti na dohvat ruke uvijek budu mentol bomboni koji će ti u trenu osvježiti dah.

Džepno ogledalo, četka i kopča za kosu

Budući da ne želiš izgledati kao pokisli miš zbog lošeg vremena, pobrini se da su ti četka i džepno ogledalo uvijek dostupni. U slučaju da frizuru ne možeš ukrotiti nikako osim da je podigneš, kopča za kosu idealno je brzinsko rješenje koje brzinski rješava tvoje probleme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.