Upozorenje: Znakovi da tvoj dečko nije materijal za dečka

Foto: Armani
 
LJUBAV na duge staze se razlikuje od one koju osjećamo na samom početku, kad idealiziramo sve što naš novi dečko radi. S vremenom počinjemo uočavati mane, a većinu njih uspijemo zaboraviti, jer se koncentriramo na dobre stvari. Ipak, neke znakove ipak ne treba ignorirati, pogotovo ne ako pokazuju da tvoj dečko nije netko tko će potrajati na duge staze.
 
Ne radi ništa
 
Nezaposlenost je ponekad stvar izbora - ako je tvoj dečko jedan od onih tipova koji će radije sjediti na kauču i ne pokazivati interes za poslom, imaš posla s velikim djetetom. Svi bismo radije uživali po cijele dane i ne imali obaveze, ali većina nas zna da to baš i nije moguće.
 
Manipulator je
 
Svatko od nas tu i tamo voli koristiti metode manipulacije, ali postoji granica za sve. Ako tvoj dečko konstantno manipulira, čeka te veza u kojoj se sigurno nećeš osjećati ugodno.
 
Obožava flert
 
Ne onaj bezazleni flert koji se tu i tamo događa, govorimo o tipu muškarca koji ne može živjeti bez osvajanja tuđih simpatija. Takav tip je tempirana bomba, a u vezi ćeš uvijek razmišljati kad će napokon pokleknuti i prevariti te.
 
Sebičan je u krevetu
 
Ako misli samo na svoje zadovoljstvo, znači da ne misli na tvoje - vrlo je jednostavno, a na tebi je da odlučiš želiš li biti s nekim tko iskustvo za dvoje pretvara u iskustvo za sebe. Takvi su frajeri nepopravljivi.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.