Upoznajte 6. Indexovu Kraljicu maturalne večeri: Titulu je osvojila Ana Maria Vranić!

Foto: Privatne fotografije, Ilustracija Index

U MORU prekrasnih cura koje su se prijavile za 6. Indexovu Kraljicu maturalne večeri posebno se istaknula zgodna Ana Maria Vranić, koju smo odlučili "okruniti" i nagraditi prekrasnim poklonima ove godine!



Naša Ana Maria na svojoj će maturalnoj večeri zablistati u haljini poznate hrvatske dizajnerice Martine Felje, a uz cipele Jessice Simpson, nakit Mammii Jewlery, nagradit ćemo je i manikurom, šminkanjem i friziranjem u Beauty centru Božica, paketom šminke Make Up Factoryja te Replay badićem! Ana Maria će pozirati pred našom fotografkinjom Josipom Uzelac, koja će joj napraviti profi fotke, a nadolazeće zime uživat će na Knockout festivalu! Divno, zar ne?

Pogledajte prijavu koja nas je oduševila:


"Maturirala sam u XVIII. gimnaziji. Zadnjih mjesec dana nisam bila u školi, jer sam bila bolesna. Imala sam mononukleozu, pa zbog toga ne smijem izlaziti na ljetni rok mature, kako mi se bolest ne bi vratila zbog stresa. Prije sam volontirala u Nazorovoj, koliko su mi obaveze to dopuštale, sve dok se nisam razboljela. U slobodno vrijeme volim pjevati i plesati. Opisala bi se kao jako vedra osoba koja "pršti energijom". Jednostavno ne mogu zamisliti dan bez pjesme. Kako trenutno moram paziti na zdravlje, ne smijem izlaziti u klubove, što mi je uvijek bila odlična relaksacija od svih problema, jer se uz muziku i ples najbolje osjećam.

Članica sam sedmeročlane obitelji i to srednje dijete od petero. Nešto slično kao i "Malcolm u sredini" i u potpunosti se slažem da smo mi djeca u sredini posebni na neki način. Cijeli sam se život bavila taekwondoom i dolaskom u srednju školu sam prestala, iako sam bila jako zapela za taj sport i nakon polaganja za crni pojas sam jednostavno krenula dalje. Morala sam naći neku drugu zanimaciju jer sam tip osobe koja mora nešto konstruktivno raditi. U slobodno vrijeme sam počela prekrojavati odjeću. Uvijek bila uz baku kada je šivala. Umrla je 8 dana prije mog 18. rođendana pa ga nisam slavila radi toga.

Oduvijek sam voljela biti samostalna i tako sam našla par sezonskih poslova da pripomognem obiteljskom budžetu. Tako sam i došla u "svijet reklama" i snimila ih pet dosad.

Nisam bila na maturalnom putovanju radi komplikacija koje sam imala oko jednog posla koji sam odradila vezano uz snimanje reklama. Uglavnom, radi financija koje meni i mojoj obitelji oduvijek stvaraju glavobolje nisam išla na putovanja sa razredom tokom ove 4.godine. Financije i jesu glavni razlog zašto sam se odlučila prijaviti na ovaj natječaj, jer ne želim financijski opterećivati svoje roditelje s maturalnom. Ionako imaju dovoljno svojih briga. Drugi je razlog taj što bi htjela da mi maturalna bude savršena i da mogu reći kada pogledam slike sa maturalne večeri za desetak godina, da je to bila najljepša večer u mom životu i da je ne bi mijenjala! U životu nisam ništa osvojila, nit tombole nisam igrala, i ovo bi mi značilo jako puno, puno više nego što možete zamisliti. :)"



Kroz sljedećih nekoliko tjedana pratite preobrazbu naše Ana Marie iz zgodne srednjoškolke u Kraljicu maturalne večeri!!! Čestitamo!

Fotke svih prijavljenih djevojaka pogledajte u našoj galeriji!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.