Uploadaj selfie na kojem čitaš "Dnevnik gradske cure" i uživaj u rođendanskim poklonima!

Foto: Šime Eškinja, Ilustracija Index, Press Foto

NAŠA Andrea Andrassy prošli je tjedan proslavila 2. rođendan svoje superpopularne kolumne "Dnevnik gradske cure", a tom smo prigodom odlučili počastiti i vas, naše čitatelje!

Pripremili smo 2 paketa koja će osvojiti vaši najbolji selfieji na kojima čitate urnebesnu kolumnu naše kolumnistice Andree!

U muškom paketu se nalaze Police sunčane naočale, a u ženskom prefini Nikel proizvodi (Mirisna krema za tijelo i Mirisni piling za tijelo) te knjiga "Greška u našim zvijezdama" (Fokus).

KAKO SE PRIJAVITI? Uslikaj selfie pred kompjuterom na kojem čitaš Dnevnik gradske cure, i uploadaj ga na Index Lajk!

PRI PRIJAVI PAŽLJIVO SLIJEDI UPUTE:

1. Uploadaj fotku na kojoj se vidi da čitaš "Dnevnik gradske cure" na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!


2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ SELFIE.
 
3. Prijave traju od utorka 03.06.2014. do kraja ponedjeljka 09.06.2014.

4. Dobitnike muškog i ženskog paketa objavit ćemo na Index Rougeu, u utorak 10.06.2014. u 14 sati, u kolumni Dnevnik gradske cure.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri u kojem se nalaze Andrea Andrassy i Dina Plevnik odabrat će najbolje!

Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.


- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači.

TKO NAM DONOSI POKLONE:

Uzbudljive vijesti iz Fokus-a:

Knjiga "Greška u našim zvijezdama" Johna Greena svjetski bestseler koji je postao kultna knjiga nove generacije! Šuška se kako uskoro kreće i snimanje filma!

Nikel predstavlja:

Mirisna krema namijenjena je svim tipovima kože, a rezultat je hidrirana, energizirana, baršunasta koža. Pokažite svoju kožu u najboljem sjaju! Mirisna harmonija za njegu tijela obavit će vaše tijelo popit najfinije svile prekrasnim notama za još veći užitak njege i hidratacije.

Mirisni piling za tijelo jednostavno morate probati! Prirodne eksfolirajuće čestice (zrnca jadranske soli) u čarobnoj kombinaciji ulja, na potpuno nježan način odstranjuju mrtve stanice kože, pritom je hraneći ostavljajući božanstveno mekom. Ovaj piling odstranjuje mrtve stanice kože, osvježava i njeguje!

Novosti iz Police-a:

Nakon što su Novu godinu započeli najavom novog ambasadora, Neymara Jr-a, Police predstavlja poseban model odvažnog i modernog dizajna; osmišljen posebno za talentiranog brazilskog nogometaša tako da odražava njegovu osobnost.

Kod ovih naočala, karakteristična obilježja branda unaprijeđena su novim kreativnim idejama. Vintage duh obogaćen je inovativnim i jedinstvenim dodacima – krilca  reinterpretirana na moderan način dolaze u dvije nijanse, kontrastnoj mat i sjajnoj. Vrh leća je obogaćen neuobičajenim zrcalnim dijelom koji stvara novi moderan dvotonski efekt, jedan od najistaknutijih obilježja ovog modela. Dvostruka krilca su izrađena od metala, kao i umetak koji ih povezuje s prednjim dijelom, uz futurističku interpretaciju poznatog Police logotipa!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.