U lovi je: Forbes proglasio Biebera najbogatijom poznatom osobom mlađom od 30

Foto: JLP , Ilustracija Index

JUSTIN Bieber nije imao laku godinu iza sebe.
 
Ne samo da je prekinuo pa se pomirio pa ponovno prekinuo sa svojom prvom velikom ljubavi Selenom Gomez i imao problema sa zakonom, već slavni Justin nije dugo napravio apsolutno ništa po pitanju svoje karijere.
 
No, čini se kako ni u takvim uvjetima, ne mora brinuti o tome čime će platiti račune, jer je slavnog pjevača časopis Forbes upravo proglasio najbogatijim celebrityjem ispod 30 godina starosti. Naime, 20-godišnji pjevač zaradio je 80 milijuna dolara u razdoblju od lipnja 2013. godine do lipnja ove godine i to najviše od svoje svjetske turneje "Believe", koja mu je podebljala bankovni račun za čak 70 milijuna dolara i to za 67 koncerata.
 
Tako je Justin iza sebe ostavio i popularne dečke iz One Directiona (75 milijuna dolara) i Taylor Swift (64 milijuna dolara), koji ipak nešto i rade u životu. No, čini se kako i Justin priprema novi album i veliki povratak na glazbenu scenu. Podsjetimo, njegov posljednji album "Journals" izašao je u prosincu prošle godine, a otada Justin je imao posla samo sa kršenjem zakona. Tako je u studenom prošle godine morao platiti 80 tisuća dolara susjedu za obnovu fasade koju je izgađao jajima, 11 tisuća za napuštanje majmuna u Njemačkoj te 50 tisuća dolara u dobrotvorne svrhe, zbog vožnje u pijanom stanju u Miamiju.
 
Kad se sjetimo da su to bili samo neki od problema mladog pjevača, vjerujemo kako je za svoje nepromišljeno ponašanje morao izdvojiti i puno više.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.