To nije bio nimalo lak posao: Adam Levine ispričao se bivšim curama prije vjenčanja

Foto: JLP

PJEVAČ Adam Levine odlučio se na neobični potez.

Kako bi u brak s manekenkom Behati Prinsloo ušao "čist", frontmen grupe Maroon 5 odlučio se ispričati svojim bivšim djevojkama za sve loše što im je napravio.
 
"Pronašao je neke od njih i ispričao im se zbog načina na koji ih je tretirao", otkrio je nepoznati izvor. Među njima je navodno i prekrasna Nina Agdal, s kojom je Adam prekinuo tako što je ignorirao njezine pozive, a za njegovu vezu  s Behati, Nina je saznala je preko sms poruke."Većini cura takva isprika ne znači ništa i zapravo ih je briga što Adam tek sada pokušava izgladiti stvari", otkrio je drugi izvor.
 
 
Podsjetimo, pjevač je često naglašavao kako nije tip za brak i vjernost, no kako se sve promijenilo kad je upoznao 10 godina mlađu Victoria's Secret anđelicu. Mladi par vjenčanje planira u srpnju ove godine u Meksiku, a zatim u Južnoj Africi, otkud je Behati, iako još uvijek nema službene potvrde o dva vjenčanja.
 
A da je plavokosa ljepotica "ona prava", otkriva i Adamova želja da njezino ime istetovira preko srca. Čini se kako ljubav doista čini čuda.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.