Taylor u novom spotu prepipala zgodnog Scotta Eastwooda od glave do pete

Foto: Screenshot Youtube

BAŠ kako je ranije najavila, Taylor je na sinoćnjoj dodjeli VMA nagrada predstavila svoj najnoviji spot za pjesmu "Wildest Dreams".

Spot je i ranije izazvao veliko zanimanje, jer u njemu glumi zgodni Scott Eastwood, koji postaje sve traženiji model i glumac, a s obzirom na njegov atraktivni izgled, jasno nam je i zašto.
 
Spot je predstavljen tijekom sinoćnje dodjele VMA nagrada, a cijeli odiše zlatnim dobom Hollywooda, dok brineta Taylor glumi filmsku zvijezdu, koja snima film sa zgodnim Scottom, a kako bi spot bio što atraktivniji, njih dvoje izmijenilo je puno vrućih poljubaca. Iako njihova veza na kraju nema sretni završetak, uspomene ipak ostaju.
 
"Bilo je prekrasno raditi s Taylor. Ne samo da je ona zvijezda, već i netko koga ponosno mogu nazvati prijateljem. Genijalna je osoba i to je doista teško pronaći u životu. Kada pronađete tako nešto, ne puštajte", napisao je Scott na Instagramu.
 
"Ova pjesma je najbolji primjer kako su se promijenila moja očekivanja, kada je u pitanju ljubav. Sada kad upoznam nekoga i postoji kemija između nas, moje prvi misli su te, da kad se sve završi, da će me ta osoba doista pamtiti", iskreno je priznala Taylor. No, nadamo se da tako neće biti između nje i Calvina, jer su doista preslatki zajedno.
 
No, naše su oči na zgodnom Scottu. Pogledaj i zašto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.