Sviđaš li mu se ili ne? Znakovi su jasni!

Foto: Pull and Bear

MUŠKARCI ne vole biti previše očiti kad pokazuju kako se osjećaju. Ipak, svojim nam ponašanjem daju do znanja koliko su zainteresirani. Ako jesu, to će pokazati na slijedeće načine.

Cijene naše mišljenje

Ako je zainteresiran, zanimat će ga što misliš. Ne samo to, nego će tvoje mišljenje cijeniti i smatrati ga jednako važnim kao i vlastito. Muškarci koji su nezainteresirani neće previše mariti za želje djevojke s kojom su u društvu, dok će ovi drugi iskazati velik interes i želju da joj ugode.

Popuštaju


Da nema popuštanja, industrija romantičnih komedija bi odavno propala. Muškarac koji želi impresionirati ženu uvijek će joj dopustiti da odabere film koji će gledati, umjesto odlaska na utakmicu prihvatit će piknik pod zvijezdama, a sve će ovo raditi kako bi pokazao ženi da mu je stvarno stalo.

Pokazuju nas

Ako te upozna sa prijateljima, sigurno mu se jako sviđaš. Muškarci koji nemaju ozbiljne namjere vrlo će često izbjegavati kontakt cure i frendova, jer je tako lakše pobjeći ako stvari ne upale. Onaj koji te pred dečkima drži za ruku je sigurno ozbiljan.

Vole naše frendice

Ako se jako trudi impresionirati tvoje frendice, znači da ima ozbiljne namjere i da je svjestan da im se mora svidjeti. Onaj koji ih ne želi ni upoznati pokazuje da ne želi biti dio tvog života, nego da mu je na pameti samo zabava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.