Sva lica žene: eNVy Room novom kolekcijom slavi ženstvenost u punom smislu te riječi

Foto: Press Foto

DIZAJNERI Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz sezone u sezonu oduševljavaju nas svojim svevremenskim, damskim kolekcijama, a taj su niz nastavili i kolekcijom koju su sinoć predstavili na ovosezonskom Fashion.hr-u.

Inspiracija za kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2015. slavi ženstvenost i žensku figuru pa tako obiluje haljinama koje miluju tijelo i ističu ono najbolje - nježna ramena, struk i bokove.

Uz volane i peplum koji su već postali zaštitni znak ovog branda, u kolekciji nije izostala ni čipka koja je poslužila za sexy uske modele, a ni lepršavi materijali koji se odlično slažu s krojevima raskošnih dugih haljina.

U novoj kolekciji branda eNVy Room nalazi se ponešto za svakoga - elegantni kombinezoni i haljine u crnoj boji, sexy prozirne haljinice od čipke, romantične bijele vjenčanice te živahni modeli u snažnim bojama, idealni za svečane prigode.

Pssst! Najveće iznenađenje sinoćnje revije bila je predivna žarko žuta haljina koju će sigurno mnoge maturantice izabrati za ludu maturalnu noć.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.