Šutnja (ni)je zlato: Nekoliko stvari koje ti tvoj dečko želi reći

Foto: Imperial

KADA je riječ o osjećajima, velik broj nas će radije prešutjeti nešto, nego se uvući u dugotrajnu raspravu koja će samo povrijediti drugu osobu. Ipak, to ne znači da nemamo puno toga za reći. Muškarci su nam otkrili nekoliko stvari koje bi voljeli podijeliti s nama, ali biraju drugačije kako bi izbjegli konflikt.

1. Želim više vremena s njom
 
Ivan (27) nam je otkrio kako mu kod njegove cure smeta činjenica da prečesto provodi slobodno vrijeme sa svojim prijateljicama. "Kad ima slobodan dan, radije će ga provesti na trač-kavi nego sa mnom, i to me sve više smeta. Ne kažem da se ne bi trebala družiti s frendicama, ali mislim da mora posvetiti više pažnje svom dečku."

2. Ne želim biti uključen u odluke o uređivanju stana
 
Nikola (31) se nedavno uselio sa svojom curom i ima problem: "Znam da je to naš zajednički životni prostor i da joj je važno da joj pomognem oko odabira boje zidova, ali ja stvarno ne kužim zbog čega postoji preko 30 bež nijansi. Još manje kužim zašto ona misli da ih ja raspoznajem."
 
3. Volio bih kada bi me prestala pokušavati promijeniti
 
Marin (26) je s curom u vezi 3 godine i boji se da će se uskoro pretvoriti u sasvim drugu osobu: "Počelo je sa suptilnim prijedlozima oko odjeće koju nosim, što sam i prihvatio jer sam se slagao s nekim njenim idejama. Danas ona obavezno mora sa mnom u shopping, ali nije riječ samo o tome. Želi mijenjati i prijatelje s kojima se družim, pokušava mi nametnuti hobije i diktirati što ću raditi u svoje slobodno vrijeme."
 
4. Želim gledati tekmu SAM
 
Antun (24) voli nogomet, a njegova cura baš i nije veliki fan, što je njemu sasvim prihvatljivo. Ipak, postoji problem: "Kad god je tekma, ona baš tad želi pričati. Ja baš tad ne želim pričati, jer gledam sport i ne da mi se, a ona to shvaća kao znak da ju ne volim. Imam grižnju savjesti kad gledam nogomet, i to mi se nimalo ne sviđa."
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.