Suradnja iz snova: Kraljica cipela Charlotte Olympia i šminka MAC

Foto: MAC, Instagram

BAŠ kad smo pomislili kako će MAC teško nadmašiti sve dosadašnje suradnje, pogotovo onu s Rihannom, stiže vijest o proljetnoj kolekciji za koja zvuči nevjerojatno dobro.

Ovaj popularni brand make-upa udružio se s britanskom kraljicom cipela, slavnom Charlotte Olympijom, čije štikle s debelim potplatima i zanosne balerinke sa simpatičnim likovima obožavaju nositi zvijezde poput Beyonce, Katy Perry, Sofia Vergara, Alexa Chung...

Sama dizajnerica luda je za zlatnim razdobljem Hollywooda, iz kojeg i povlači inspiracije za svoje super-ženstvene cipele, a i u privatnom životu uvijek nosi frizuru i odjeću koja podsjeća na 40-e i 50-e godine prošlog stoljeća.

Prema tome sudeći možemo pretpostaviti kako će se u njezinoj kolekciji za MAC pronaći crveni ruževi postojanih tekstura, crni, tuš, umjetne trepavice i ostali komadi iz kozmetičkih torbica pravih filmskih diva.

Na najavi za ovu kolekciju dizajnerica nosi svoju prepoznatljivu frizuru i make up te čarobnu crvenu haljinu sa spuštenim ramenima.

Na svom Instagram profilu slavna dizajnerica najavila je kako će kolekcija biti inspirirana pin up curama i retro glamurom s velikog platna.

Šminka s njezinim potpisom u prodaji bi se trebala naći na proljeće 2016. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.