Stvari koje odbijaju svakog muškarca

Foto: Instagram

MUŠKARCI nisu komplicirana bića, a kad je riječ od stvarima koje ih odbijaju kod žena, sasvim su jasni i nedvosmisleni. Drage žene, ako ne želite da frajeri bježe od vas, ovo su stvari koje trebate izbjegavati.

Seksi odjeća
 
U filmovima su najprivlačnije žene one koje obuku dekolte, minicu i visoke pete. U stvarnom životu, većina će muškaraca pobjeći od takve žene, jer traže neku koja ne otkrije baš sve odjednom. Oni koji neće pobjeći su većinom kreteni koji traže lutku za pokazivanje, a ne curu.
 
Previše šminke
 
Kim Kardashian izgleda divno s 3 kile šminke, ali Kim Kardashian snima reality show i mora imat 3 kile šminke. Normalne cure trebaju puno manje, a normalni dečki bježe od onih koje izgledaju zažbukano.
 
Tračanje
 
Tvoja frendica je ovakva, šefica je onakva a jedino si ti u cijelom ovom svemiru iole normalna? To je "prekrasan" stav, a ako ga podijeliš s dečkom, ubrzo će i on postati meta tvojih tračeva, jer će te ostaviti.

Drama
 
Svakoj ženi treba malo drame u životu, ali ako ti iz svake sitnice radiš meksičku sapunicu, frajer će pobjeći u neko mirnije okruženje.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.