Stvari koje bi svaki studentski stan trebao sadržavati

Foto: Wildfox

NEMA ničeg ljepšeg do novostečene studentske slobode. Ipak, ponekad treba savladati lekcije iz roditeljskog opreza. Slijede nezaobilazni predmeti koje trebaš imati u svojoj studentskoj oazi

1. Kutija prve pomoći

Zasigurno ćeš najčešće koristiti samo flastere. No, osiguraj se za sve slučajeve (uključujući prehlade i lomove kostiju), kako bi se mogla pobrinuti za sebe i kada nema drugih da ti pomognu.

2. Toster

U kriznim trenutcima savršen je za brzi i topli obrok. Kada si zaboravila večeru ili kad se vraćaš iz provoda u ranim jutarnjim satima fini topli sendvič će te spasiti.

3. Čepići za uši i maska za spavanje

Zato što cimerice nisu roditelji i najčešće se odluče tulumariti ili učiti cijelu noć kada ti je najviše potreban odmor.

4. Produžni kabel

Utičnice u stanovima i studentskim sobama nikada nisu na zgodnom mjestu, a najčešće ih ni nema u dovoljnom broju. Problem ćeš riješiti produžnim kabelom.

5. Ljepljive kukice

Velike su šanse da živiš u malom prostoru ili imaš minijaturnu kupaonu. Stoga su samoljepljive vješalice nezaobilazne, a uz to vrlo zgodne. Na njih možeš objesiti sve od ručnika do nakita i lijepe se na sve površine.

6. Set kućanskih alata i metar

S tvojim budžetom majstori su skupi. Kada ti budu potrebni sitni kućanski popravci vjerojatno ćeš ih obavljati po principu "uradi sama". Selidbu i nabavljanje novog namještaja ne možeš organizirati bez metra.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.