Što nam donose cruise kolekcije poznatih hrvatskih dizajnera?

Foto: Press Foto

DOK uzbuđeno čekamo sutrašnje otvorenje ovosezonskih cruise revija Fashion.hr-a, zavirili smo u nove kolekcije poznatih dizajnera koji će se predstaviti na tom događanju.

Pogledajte što ih je ove godine inspiriralo za cruise kolekcije:

Martini Vesto by Boško

Martini Vesto jedan je od najupečatljivijih srpskih  brendova kada je riječ o muškoj modi. Osim znalački skrojenih odijela od najkvalitetnijih talijanskih tkanina, ovaj brend je svoju ponudu proširio i na laku konfekciju, trikotažu i donje rublje za muškarce. Kolekcija Too Shy koju je Boško osmislio za ljeto 2014. stoji kao savršena protuteža formalnom, poslovnom izgledu. Ona je zavodljivi spoj inspiracije preuzete direktno iz 80-ih godina 20. stoljeća i suvremenog trenutka.

Zoran Aragović

Mornarski uzorci i prugice u geometrijskim patchwork varijantama obilježili su ovosezonsku cruise kolekciju dizajnera Zorana Aragovića koji se krije iza branda BiteMyStyle. Kolekcija koju će prikazati na nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collection iznimno je nosiva, prilagođena krojem i vrstom tkanina upravo ljetnom vremenu. BiteMyStyle Cruise nadopunjuje i kolekcija torbica, od velikih komada idealnih za plažu, do onih za večernje partyje.
“Materijali koje sam koristio su uglavnom pamuk i viskoza. IT komadi  koji dominiraju mornarskom temom su suknje midi dužine cvjetnih motiva te kratke košulje u formi crop topa koje su idealne za kombinacije sa suknjama i kratkim hlačicama”, opisao je svoju cruise kolekciju Zoran Aragović.

Martina Felja

Poznata dizajnerica Martina Felja poznata po ženstvenim krojevima, koji prate liniju ženskog tijela, i ovoga ljeta ženu vidi u laganim haljinama, ugodnih prozračnih materijala. Sve haljine su jednostavnih krojeva koji prate žensku siluetu i obogaćene su detaljima od čipke, naborima i pliseom.
"Kolekcija se sastoji od haljina koje odlično mogu funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, sto mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost. U dnevnoj varijanti mogu kombinirati haljine uz ugodne cipele, a za večernji izlazak uz cipele s visokom petom", izjavila je Martina Felja.

Ivica Skoko

Na cruise revijama Fashion.hr-a svoje će nove modele i ove godine predstaviti popularni Ivica Skoko. Dizajnerova cruise kolekcija je inspirirana gipsy stilom te puna dugih, lepršavih suknji i topića koji se odlično mogu kombinirati s njegovim kupaćim kostimima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.