Što muškarci nauče od svoje prve ljubavi?

Foto: Screenshot Youtube

NE uče samo žene.
 
1. Biti u vezi nije lako
 
Ljubav ima itekakvih prednosti, ali ona ponekad može biti neugodna. No, muškarci nauče kako upravo takvi trenuci u vezi, su trenuci učenja lekcija i sazrijevanja. Male svađe i neslaganja ne moraju nužno biti loša stvar, već jedan od načina međusobnog upoznavanja i upoznavanja s granicama do kojih smijete ići. 
 
2. Kompromis je važan
 
Komunikacija je ključ uspješnih veza, a jednako je važan i kompromis. To ne znači da ćete tako postati papučari i slično, samo ćete naučiti da se u vezama nećete moći ponašati kao da ste slobodni. Ponekad će muška druženja zamijeniti gledanje filmova ispod dekice. A ponekad će odlazak u šoping zamijeniti nešto što vi želite. U tome je bit svega.
 
3. Seks
 
On je i prije tebe bio s drugim ženama, ali tek će sada shvatiti da to nije bila ista razina intimnosti, kao kad nekog iskreno voliš. Većina muškaraca upravo u prvoj vezi sazna što žene doista vole u krevetu, jer im je to sigurno mjesto za pitanja i istraživanje.
 
4. Prekid boli
 
Ne pate samo žene nakon ljubavnog brodoloma. Razlika je samo u tome što muškarci to toliko ne pokazuju prema van. No, to nipošto ne znači da im je lako. Jedno je istraživanje čak pokazalo kako oni pate više nego mi, ali da i više toga nauče za ubuduće.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.