Sretan rođendan, vojvotkinjo! 5 razloga zbog kojih obožavamo Kate Middleton

Foto: JLP

JESTE li znali da Kate Middleton danas slavi svoj 31. rođendan? Zgodna vojvotkinja osvojila je srca Britanaca svojom pristupačnošću, dobrim manirama i lijepim izgledom, a mi navodimo pet razloga zbog kojih smo i mi pokleknuli pred čarima zanosne Kate.

1. Ona je najbolja reklama za high street dućane



Premda ima dovoljno novca da od jutra do mraka oblači samo najekskluzivnije modne krpice, Kate ne može odoljeti haljinama i cipelama koje nude popularni high street brandovi. Činjenica da se supruga britanskog princa oblači u istim dućanima kao i one, oduševila je mlade Britanke, a stvari s potpisom Zare ili Reissa u kojima se Kate pojavljuje, s polica dućana nestaju u roku od nekoliko sati.

2. Njezina ljepota je prirodna



Premda nije seksi ljepotica poput Angeline Jolie, Kate je iznimno zgodna te jedna od onih cura koje super izgledaju i bez šminke. Gusta kosa, velik osmjeh i tople oči ono su što ovu curu čine istinski lijepom.

3. Obožava se opustiti, baš poput nas



Kate ima izvrsne manire te je provela godine školujući se u najprestižnijim školama, no s vremena na vrijeme, i ona voli "raspustiti kosu" i učiniti nešto samo za sebe. Tako su i nastale slavne fotke na kojima, sva rumena u licu, veselo pleše u baru s princom Williamom ili pak one na kojima se sunča u - toplesu!

4. Iz sukoba izlazi visoko uzdignute glave

Šuška se kako su se na lijepu Kate nakon vjenčanja okomile i sama kraljica i vojvotkinja Camille, no Kate je s osmjehom prihvatila sve uvrede te iz tih sukoba izašla s puno dostojanstva. Baš poput princeze Diane!

5. Daje nam nadu da ljubavne bajke ipak postoje



Kate je obična cura iz obične obitelji, no ipak je uspjela osvojiti princa, i to pravog! Ljubavna priča između Williama i Kate izgleda poput onih iz bajki u koje smo i mi, zahvaljujući ovom paru, ponovno počeli vjerovati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.