Sportašica Laura Jurić uz Index Rouge smanjila masno tkivo te postigla savršenu figuru!

Foto: Ilustracija Index, privatna fotografija, Renato Branđolica

MLADA sportašica Laura Jurić našem se programu pridružila kako bi smanjila masno tkivo, i uz stručno vodstvo Olje Martinić, postigla idealnu figuru i tjelesnu spremu. Zahvaljujući našoj Olji, Multipoweru, zdravoj prehrani i trenerici Miljani Pavković, Laura je smanjila postotak masti za 2.5 posto te ostvarila svoj cilj!

Što kaže Laura:

1. Jesi li i prije našeg projekta bila na sličnoj prehrani?


Nikada do sada nisam koristila dodatke prehrani te mi je sada Multipower pomogao da konačno postignem svoj cilj. Inače moja prehrana nije nikada uključivala toliki unos bjelančevina, te sam sada zapravo prvi puta vidjela i osjetila koliko su one bitne u cjelokupnom procesu definiranja mišićne mase.

2. Razlikuje li se model po kojem si radila od onih koje poznaješ i po čemu?

Da, razlikuje se upravo u tom povećanom unosu bjelančevina.

3. Jesi li s naporom prihvatila promjenu prehrane i namjeravaš li stečeno iskustvo i dalje primjenjivati?

Moram priznati da mi je u početku bilo teško prihvatiti povećanu frekvenciju obroka. Naime, prije sam jela maksimalno 2-3 puta dnevno, a sada se moj broj obroka na dan udvostručio i istovremeno sam nastavila gubiti potkožno masno tkivo. Naravno da ću taj režim prehrane nastaviti provoditi i dalje, jer vidim da mi on savršeno odgovara. U vrlo kratkom vremenu sam ostvarila postavljene ciljeve.

4. Imaš li dovoljno energije i kako se osjećaš?


Imam energije i više nego prije jer sam kroz upotrebu Multipower dodataka prehrani postigla uvjete za kvalitetniji i brži oporavak. Zbog toga se osjećam izvrsno!

5. Imaš li neki prijedlog za cure koje kreću na dijetu ili na sportski režim prehrane?


Svima bih preporučila da posebnu pozornost obrate na prehranu, koja je izuzetno važna. Odabir namirnica, pravilan balans nutrijenata, dodavanje suplemenata te njihova pravovremena konzumacija osigurat će vam sve uvjete kojima ćete uz kvalitetan trening ostvariti svoje ciljeve. Budite uporne, strpljive, profesionalne i rezultati će se sigurno vidjeti.

Što kaže Olja:

Laura je sportašica te se priprema za jedan izbor za miss pa je njezin program bio baziran na održavanju postojeće mase, i to s ciljem smanjenja potkožnog masnog tkiva i povećanja mišićne mase.

U dogovoru s trenericom cijeli program je prilagođen njezinom kalendaru treninga i natjecanja.

Uspjeli smo smanjiti masno tkivo za oko 2.5 posto. Nakon kontrolnog pregleda ustanovili smo kako je Laura pod visokom razinom stresa pa predlažem:

* dan započeti sa sokom od prirodnog voća i to sa 2.5 dcl (1.5 dcl soka +1 dcl vode). Najbolje je odabrati svježe sezonsko voće koje se može za sok upotrijebiti samostalno (jabuka, šljiva ili borovnica), ali po želji može se kombinirati i nekoliko različitih voćki (posebno je dobro da voće bude različite boje)

* Uzimati zelenu magmu

Nakon programa "Do savršene figure uz Index Rouge", Laura je snimila i nove fotke. Pogledajte kako sada izgleda!


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.