Spavaš s nekim novim? Evo kako povećati samopouzdanje!

Foto: Shutterstock

PRVI seks sa nekim novim može biti divan, ali i jako stresan. Ako uskoro planiraš napraviti korak dalje s dečkom, vjerojatno si pomalo nesigurna i nervozna, a evo kako to možeš riješiti.

Makni se s Facebooka
 
Na dan koji planiraš novo seksualno iskustvo, pametno je da se makneš s Facebooka i ograničiš si pristup intenertu. Znamo da možda zvuči smiješno, ali Facebook te može baciti u depresiju. Osim što ćeš na njemu primjećivati samo ženska tijela koja izgledaju bolja od tvojeg, past će ti na pamet i gledanje slika djevojaka s kojima je bio tvoj novi odabranik. Ima i pametnijih stvari koje možeš raditi.
 
Hodaj gola
 
Ako se želiš osjećati ugodno u vlastitoj koži, moraš se naviknuti na golotinju i shvatiti da to nije ništa strašno. Ako imaš priliku, hodaj gola po kući, i to će učiniti čuda za tvoje samopouzdanje. Samo nemoj zaboraviti da si gola i otvoriti vrata poštaru.
 
Vježbaj
 
Vježba zateže mišiće, a ako napraviš nekoliko trbušnjaka ili obaviš brzinski jogging, djelovati ćeš zategnutije i bolje ćeš se osjećati.
 
Uskladi donji veš
 
Znamo da to ionako planiraš napraviti, ali nije loše spomenuti. Uz to, istraživanja pokazuju da crvena boja povećava samopouzdanje, a ovo vrijedi i za donje rublje.
 
Povećaj unos kalija
 
Kalij pomaže tijelu da se riješi viška tekućine, a višak tekućine je definitivno nešto što ti ne treba, jer od njega djeluješ napuhnuto. Banana ili dvije će ti pomoći u tome, a dati će ti i energiju koja će ti sigurno trebati.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.