Solo za Božić? Ma to je super!

Foto: Cosmopolitan
 
TVOJE frendice muku muče s poklonima za dečka, a tebi je nekako žao što i ti nisi na tim istim, slatkim mukama? Božić s dečkom je jako lijepo iskustvo, ali to ne znači da tvoj neće biti dobar samo zato što si single. Ima i pozitivnih strana priče.
 
Ne moraš brinuti o poklonu
 
Znamo, nije neka utjeha, ali pokušaj otići s frendicom u shopping za njenog dečka - ovaj ili onaj pulover, je li poklon dovoljno velik ili bi trebala nešto manje, što će on njoj kupiti i hoće li postojati veliki nesrazmjer u poklonima? Komplikacije su na sve strane, a ti možeš biti sretna što se ne moraš baviti njima.
 
Poklon možeš kupiti i sebi
 
Nemaš dečka - nemaš tu jednu ekstra osobu za koju moraš izdvojiti novac, što i nije tako loše. Sniženja su počela, grad je prepun lijepih stvari i dok tvoja frendica može samo sanjati o onim čizmama jer kupuje poklon dečku, ti ih možeš kupiti bez imalo grižnje savjesti.
 
Imaš više vremena za obitelj
 
Umjesto da brineš o tome hoćete li provesti Badnjak kod njegovih pa Božić kod tvojih ili obrnuto, tvoji su praznici samo i isključivo tvoji. Imaš više vremena za prijatelje i obitelj, i još jedna odlična stvar - ne moraš glumiti da voliš nečiju mamu samo zato što je to pristojno.
 
Božićni izlasci su super
 
Na Badnje večer, kafići se  pune ljudima dobre volje i što je još bitnije, dobrog izgleda. Single muškarci se nalaze na sve strane, a ti samo trebaš stati ispod imele i osigurati si vrući Božićni poljubac. I naravno, poslati hvalisavu poruku frendici koja je isto htjela doći, ali nije mogla jer je morala s dečkom kod njegovih.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.