Situacije u kojima se žene požele javiti bivšem

Foto: Screenshot Youtube

KAD je ova tema u pitanju, svaka žena se može poistovjetiti s njom.

1. Nakon treće čaše vina
 
Iako si trijezna rekla kako nema apsolutno nikakve šanse da mu se ikad više javiš, nakon koje čašice, lagano počinješ mijenjati mišljenje. Možda misliš da je to genijalna ideja u takvom stanju, no sjeti se da je sutra novi dan, a s njim će nestati i briljantnost takve ideje.
 
2. Nakon druženja s parovima
 
Svi tvoji prijatelji, s kojima ste se družili u parovima, još uvijek su zajedno pa si veći dio vremena i dalje okružena njima, što može potaknuti uspomene na dobre stare dane. 

3. Kad čuješ "vašu" pjesmu
 
Ili kad posjetiš "vaša" mjesta, na koja ste često zalazili. Kako god bilo, sasvim je prirodno osjećati nostalgiju. No, puno važnije od tog osjećaja je činjenica zašto ste prekinuli i koliko su veliki vaši problemi. S nekim novim također ćeš stvoriti takve uspomene.
 
4. Kad vidiš da ima drugu
 
Ili si samo načula neke priče kako se viđa s nekim. Tko ne bi volio odmah saznati je li to istina, tko je ona, koliko to traje, je li bolja od tebe, je li zaljubljen ili je ona samo osveta itd.
 
5. Kad si u depresiji
 
Prvo si jutros zakasnila na posao, zabrljala si nekoliko stvari na njemu, sve tvoje prijateljice su zauzete pa nisi imala ni s kim popiti kavu i izjadati i naravno, cijeli se svemir urotio protiv tebe. Tada poželiš okrenuti poznati broj, koji te barem uvijek saslušao. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.