Sitnice koje će vas ponovno zbližiti

DEČKI su ti koji su usredotočeni na djela, a ne riječi, pa je tu činjenicu bolje što prije prihvatiti. Ako osjećaš da ste se udaljili jedno od drugoga, učini nešto posebno za njega i obrati pažnju na male stvari koje će vas ponovno zbližiti.

1. Zagrli ga prije spavanja.

2. Utvrdite neki svoj ritual. To može biti gledanje filma prije spavanja, češkanje ili bilo što drugo u čemu oboje uživate. Takvi rituali više će vas zbližiti, a tvoja potreba za takvim gestama u njemu će probuditi podsjetnik na to da te ne može lako izgubiti.

3. Obori ga s nogu svojom "divljom stranom". Vrlo je teško zbližiti se ako ste često fizički odvojeni, no i po tom pitanju možeš nešto učiniti. Pošalji mu sliku svog donjeg rublja s porukom u kojoj piše kako jedva čekaš vaš sljedeći susret. Čim se sljedeći put nađete, stare će se strasti brzo rasplamsati.


4. Gledajte slike iz djetinjstva. Slatko je promatrati sve vaše fizičke transformacije i smijati se događajima koji su vezani za dogodovštine iz djetinjstva.

5. Ostavi mu poruke ljubavi. Budi precizna i  posveti pažnju detaljima, ali izbjegavaj dosadne deminutive poput "Srčeko", "Sunčeko", "Zvjezdice", "Dušice". Dečki ne vole kada im se pretjerano tepa.

6. Smijte se zajedno. Smijeh je uvijek najbolji afrodizijak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.