Sezona uredskih zabava: Što trebaš izbjegavati?

Foto: Screenshot Youtube

AKO ne želiš dan poslije uredske zabave tražiti novi posao, donosimo nekoliko stvari na koje bi trebala pripaziti.

1. Alkohol
 
Ono na što najviše moraš paziti svakako je alkohol, pogotovo zato što je besplatan. Uredska zabava nije mjesto gdje bi trebala pokazivati koliko možeš popiti. Također, i umjerenost u piću zahtjeva oprez kao što su čaša vode nakon svake čaše alkohola te obrok prije nego što počneš. Bolje spriječiti, nego liječiti.
 
2. Ljubavni ispadi
 
Tvoj šef i kolege nisu tvoji prijatelji, kojima možeš reći bilo što. Iako će i oni biti u opuštenijem izdanju nego inače, ispadi ljubavi ili mržnje nisu dozvoljeni. Zadrži profesionalnost! Također, ovo nije pravo vrijeme ni mjesto za pitanja o povišici.
 
3. Prepričavanje privatnih problema
 
Ponavljamo, društvo iz ureda nije društvo s kojim se privatno družiš. Svađa s dečkom i sve ono što te živcira na njemu nisu teme o kojima bi im trebala pričati, jer postoji opravdani razlog zašto se to zove uredska zabava, a sve "ubojice" iste ljudima idu na živce.
 
4. Pjevanje i plesanje
 
Apsolutno da, ako je primjereno. Urlanje na mikrofon (posebno uz čašicu previše) ili plesanje po stolovima i stolicama - apsolutno ne. Također, zna se kako se pleše na takvim domjencima. Zavodničke pokrete ostavi za plesni podij nekog kluba.
 
5. Izbjegavanje
 
Možda bi bilo dobro da se kloniš kolega s kojima se ni inače ne slažeš, jer atmosfera može dovesti do raznih neugodnih situacija., koje sigurno ne želiš.
 
6. Flertovanje
 
Bilo da si se već upustila u flert s kolegom s posla ili to tek planiraš, božićna zabava također nije pravo mjesto za to, iako u američkim filmovima izgleda upravo kao idealno. Nitko od kolega, a pogotovo šef nije dužan to gledati. Jedino što je zagarantirano takvim ponašanjem je ostavljanje lošeg/krivog dojma.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.