Šest pitanja za prvi spoj

Foto: Screenshot Youtube

KAKO vam se više nikad ne bi dogodili trenuci neugodne tišine...

1. Kako si proveo dan
 
Kada nekoga pitate kako je, to je kao da ga ništa niste niti pitali. Tipično pitanje na koje svi znamo odgovor. No, pitate li nekoga kako je proveo dan te pritom pokažete zanimanje za nešto što znate da je taj dan radio, pokazujete toj osobi da vam je doista stalo do iskrenog razgovora, a ne samo praznog ćaskanja.
 
2. Najbolji prijatelj
 
Pozitivne teme vodit će ka pozitivnom i ugodnom razgovoru, a tema prijatelja odlična je za dobru atmosferu na spoju, ali i za upoznavanje njega kao osobe. Jer odabir prijatelja i način na koji provodi vrijeme s njima mogu vam otkriti puno toga o njemu.
 
3. Kućni ljubimci
 
Upitajte ga ima li psa, mačku ili nekog drugog ljubimca. Možda ima neku istinski egzotičnu životinju. Ima li ikakvog ljubimca, željet ćete to znati jer vas prije ili kasnije čeka upoznavanje s njim. A osim toga, ova je tema odlična za probijanje leda.
 
4. Hrana
 
Hrana je neiscrpna tema, a posebice je prigodna ako ste izašli na večeru. Razgovarajte o najdražim namirnicama, receptima, slasticama, kao i o stvarima koje vam nikako nisu drage, a takve sigurno postoje. Možda oboje volite kuhati, možda niti jedno od vas ne zna niti jaje ispeći, no kakva god situacija bila, hrana je doista neiscrpna light tema koja je dušu dala za prvi izlazak.
 
5. Hobiji
 
Hobiji iznimno puno govore o čovjeku. Osim što ćete saznati kako voli kratiti svoje vrijeme, saznat ćete i koliko je strastven, imate li zajedničkih interesa te možda i naučiti nešto novo. Dijelite li neke zajedničke interese i hobije, razmjenjujte iskustva i imat ćete o čemu pričati do dugo u noć!
 
6. Najbolje nešto
 
Bez da prerano zadirete u njegovu intimu, ispitujte ga o raznim najdražim stvarima iz njegovog života. Koja mu je omiljena knjiga, omiljeno piće, najdraža glumica, najbolji film. Osim što je i ova tema zabavna, saznat ćete koliko vam se ukusi podudaraju te ima li šanse za vas dvoje.
 
Izvor: Cosmopolitan
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.