Seks u uredu: Evo gdje je najpopularniji!

Foto: Vogue
 
MAŠTAŠ li o kolegi? Ako to radiš, nisi jedina! Istraživanje britanskog servisa za spajanje parova, Elitesingles, kaže da 56 posto žena sanjari o seksu s kolegom, a isto radi i 61 posto muškaraca. Velika većina njih mašta o seksu na radnom mjestu. A koja su najpopularnija mjesta za seks u uredu?
 
Iako se fotokopirka čini kao odlična lokacija za brzinski seks, većina ispitanika ipak ne bi odabrala tu opciju. Najpopularniji odabir je skladište ili spremište za metle. Ima smisla: zaključava se, mračno je i nekako se možete ušuljati unutra. Nakon tog malog, skučenog prostora, dolazi velika soba za sastanke, koja prema viđenju ispitanika nudi najviše privatnosti. Slijede ju vlastiti ured i lift, iako je samo 1 posto ispitanika to stvarno napravilo u liftu. 
 
Najmanje poželjno mjesto za seks u uredu je prostorija za pušenje (ironično, zar ne?), a nakon nje dolazi kuhinja, u kojoj je teško i zamisliti brzinski seks s obzirom na protok ljudi. Nitko nije odabrao šefov ured kao opciju koju bi smatrali idealnom, pretpostavljamo zbog toga što ih je tamo lako uhvatiti (ili snimiti).
 
Što vi mislite o seksu u uredu? Biste li se usudili to stvarno napraviti ili bi sve ostalo na mašti?
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.