Sedmu Žensku priču sinoć su uljepšale šarmantne Daniela Trbović i Merita Arslani

Foto: Press Foto

SINOĆ su žensku književnu večer uljepšale dvije duhovite, šarmantne i uspješne žene.

Sedma po redu "Ženska priča" u organizaciji Centra za kreativno pisanje, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, održana je jučer, 15. travnja u Book caffe-u. 
 
 
Tom prigodom svoju su priču ispričale Daniela Trbović i Merita Arslani. Večer je otvorila talentirana mlada novinarka i spisateljica Merlita riječima: "Najvažnija stvar koju trebate znati o meni je da obožavam pisati." A svi koji su čitali njezine knjige "Anđeli će samo zaspati", čije je ulomke sinoć čitala pred brojnim gostima i "Probudi me kad prođe", znaju da je to doista tako.
 
Nakon vedre i nasmijane Merite, nasuprot voditeljice Marijane, sjela je jedna od najvećih televizijskih zvijezda, Daniela Trbović. Duhovita, inteligentna, šarmantna, kritična, ali i autoironična, Daniela je do kasnih noćnih sati otvorila "meko srce", ali i pokazala svu raskoš svog britkog jezika. Iako je njezina knjiga "Hrvatica, majka, katolkinja, nepušačica" rasprodana, Daniela je otkrila da nema u planu ponovno početi pisati.
 
 
U svibnju "Ženska priča" ide dalje,  a do kraja godine vas čekaju priče Ivane Simić Bodrožić, Sanje Pilić, Lidije Dujić, Jasmine Rodić, Aleksandre Orlić, Tomice Šćavina i Silvije Šesto.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.