Sedam slavnih osoba koje su propustile odlazak na svoju maturalnu

MOŽDA sad imaju sve, no ovih se sedam zvijezda u svojim srednjoškolskim danima osjećalo vrlo tužno i usamljeno. Dobro, možda ne kroz sve 4 godine školovanja, ali usamljeni su definitivno bili na jednu od najvažnijih večeri u životu maturanata. The Daily Beast sastavio je popis slavnh koji su svoju maturalnu večer morali propustiti:

Miley Cyrus

Disney princeza propustila je svoju maturalnu večer jer je snimala film sa svojim sadašnjim dečkom Liamom Hemsworthom. Navodno se bojala kako će biti jedna od onih koji stoje u kutu dvorane i gledaju ostale kako plešu pa je odlučila ne otići uopće.

Mena Suvari

U filmu "Američka pita" Mena je imala vrlo slavnu maturalnu večer, no to nije bilo tako u njenom stvarnom životu. Naime, lijepa glumica tvrdi kako nije imala baš puno prijatelja pa je stoga radije odabrala toplinu svoga doma nego ples sa hrpom poznanika koje zna samo površno.

Paul Wesley

Zgodan frajer iz serije "The Vampire Diaries" požalio se kako nije bio pozvan ni na jednu od kul zabava koje su se organizirale, uključujući i maturalnu večer. To je, navodno, zbog toga što mu cure nisu bile naklonjene. Pitamo se koliko bi poziva seksi Paul sad dobio.

Madonna

Iako zvuči čudno, Madonna na svoju maturalnu večer nije išla jer je sjedila doma sama. Izgleda da današnja kraljica popa nije mogla pronaći nikoga tko bi ju pratio na ples. Očito je vrijeme usamljenosti za ovu pop zvijezdu stvar prošlosti budući da uz Madonnin bok nerijetko stoje slavni i od nje puno mlađi manekeni.

James Franco

James je poznat po svojim zavodničkim vještinama još od svojih srednjoškolskih dana kad je dobio nagradu za najbolji osmijeh koji je slavno zabilježen u godišnjaku maturanata. Franco definitivno nije imao problema s pronalaženjem pratnje jer je, između ostalog, u ono vrijeme imao i djevojku. No maturalna se večer odvijala upravo na njegov 18. rođendan, a sporno je bilo i malo putovanje na koje su se on i njegova djevojka uputili.

Owen Wilson

Owenu nije bilo dozvoljeno da ode na maturalnu jer je tad pohađao Vojnu školu u Novom Meksiku. No to nije bila Wilsonova želja. Naime, glumac je izbačen iz svoje srednje škole nakon što je dvije godine radio nerede.

Sherri Shepherd

Komičarka koja uspijeva nasmijati gledatelje svih uzrasta, svoju je maturalnu morala propustiti, zbog čega je jako požalila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.