Samo tri jednostavna koraka vode do savršenog orgazma

Foto: S Magazine

SVAKI orgazam spada među najbolja fizička iskustva ikad. No, zašto ga ne bi poboljšala?

Što kada bismo ti otkrili da taj osjećaj može iskusiti čitavo tvoje tijelo? Zvuči predobro da bi bilo istinito, no nedavno istraživanje objavljeno u časopisu "Archives of Sexual Behavior" tvrdi kako je to itekako moguće, uz pomoć ova tri koraka.
 
1. Seksi misli
 
Prije nego kreneš u seksi misiju, počni ju zamišljati. Zatvori oči i počni misliti na onaj intenzivni osjećaj kad se bliži vrhunac, kako se širi po cijelom tvom tijelu. "Istraživanje je pokazalo da kad zamislimo taj osjećaj, naš mozak to može prevesti u fizički odgovor", prenosi Cosmopolitan. Sad te već on može dotaknuti, jer to je ključ.
 
2. Neka te on dotakne svugdje, osim...
 
U prvih nekoliko minuta predigre, neka on drži svoje ruke i/ili jezik podalje od uobičajenih mjesta, kao što su tvoje grudi i klitoris. Tako će biti prisiljen istraživati ostale dijelove tijela. "To će potaknuti živčane završetke u ostalim područjima pa kad doživite vrhunac, taj će osjećaj bit posvuda."
 
3. Stiskanje mišića
 
Dosad je već tvoje tijelo u itekakvom seksualnom raspoloženju i sve što još treba je gurnuti ga preko ruba. Kako doći do toga? Nešto malo prije vrhunca, počni stiskati svoje vaginalne mišiće oko njega. Stisni ih nekoliko puta po nekoliko sekundi, a osjećaj nalik trncima pojavit će se u donjem djelu trbuha. Ponavljaj postupak do samog kraja i prepusti se.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.