Samo ne to: Najveće blamaže u seksu

SVAKOME od nas se dogodila barem jedna od ovih stvari. Neki ljudi će se praviti da je sve ok, neki će pričati o tome, a neki će se osjećati toliko posramljeno da će čak razmišljati o prekidu. Koliko ste od ovih stvari već doživjeli?

Smradovi

Seks nakon fine porcije ćevapa može biti svakakav, ali jedno je sigurno: Mirisi koji dolaze u paketu baš i nisu previše senzualni. Tu je još i pazuh koji se baš sada odlučio aktivirati, a o iznenadnom ispuštanju plinova koje nas ponekad iznenadi uz popratni zvuk ne želimo niti razmišljati. Dobra vijest: Većina muškaraca ovo neće niti primijetiti.

Brz svršetak

Očekivala si maraton, a dobila sprint na 100 metara? Ako je tvoj dečko inače puno izdržljiviji, a samo mu se ponekad omakne Usain Bolt, to i nije neka blamaža. Na tebi je samo da mu to objasniš, jer se svaki muškarac brine što će se dogoditi s njegovim ugledom nakon kratkog seksa.

Suho i mekano

Svi smo čuli za muškarca koji ima problema s erekcijom, ali rijetko tko priča o ženskom ekvivalentu. Jednom ili dva puta je ok, ali ako je on spreman, a ti baš i ne, seks će biti relativno loš za oboje. Ove se blamaže lako riješiti kupovinom lubrikanta, što je mnogo jednostavnija solucija od one koja treba muškarcima s problemima u izvedbi.

Menga

S njom nikad na zelenu granu: Kad je najviše trebaš, ona kasni, a pojavi se kad joj se najmanje nadaš. Neočekivano krvarenje tijekom seksa nije tako velika blamaža kada je riječ o tvom dečku pokraj kojeg ti je ugodno, ali može biti jako neugodno u kombinaciji s novim dečkom.

Treća osoba

Seks u troje je san većine muškaraca, ali seks u dvoje sa neočekivanim upadanjem mame/sestre/poštara u sobu je jako neugodno iskustvo.

Seks iz snova

Ne govorimo o savršenom seksu, nego o situaciji u kojoj jedna osoba utone u san usred akcije. Vjerujemo kako se muškarcima to rjeđe događa, ali sigurni smo da nikome nije ugodno kada osoba koju pokušavaju zadovoljiti jednostavno počne hrkati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.