Pop pjevač Fran o glazbi, plesu i frizurama: Teško mi je reći što više volim

Foto: Facebook, Goran Matijašec

ZBOG popularnosti među tinejdžerkama, mladog pjevača Zvonimira Franića Frana uspoređuju s Justinom Bieberom, a cure koje posjećuju Salon F poznaju ga kao vještog frizera. 25-godišnji frizer i pjevač trenutno pokušava uskladiti obveze vezane uz salon i glazbene nastupe, a njegov novi spot "Ljeto dvaput godišnje" u kratkom je roku skupio 189 213 pogleda.

Popričali smo s Franom i doznali kakvi su njegovi planovi za ovo ljeto.


Imaš svoj frizerski salon, plešeš, pjevaš...kako to sve stigneš?

Uh, to me u zadnje vrijeme svi pitaju… Jako sam organizirana osoba, sve planiram puno prije tako da si uspijem sve izorganizirati. Radni dan mi traje oko 16 sati i svi me frendovi trenutno zezaju da nemam život, ali ujedno i razumiju. Radim u salonu, idem na sate pjevanja i plesa, ugurao sam i gym u zadnje vrijeme :P… sve se stigne kad se hoće :D

Koja ti je od tih ljubavi najdraža - strast prema frizerskom poslu ili pjevanje?

To je vrlo teško za reći… to je kao da pitate majku koje dijete više voli. Frizerstvo je u meni, s njim sam se rodio i volim ga, pjevanje je neostvarena želja iz djetinjstva koju sam odlučio izrealizirati.. U pjevanju je puno akcije, stalno se putuje, puno ljudi sudjeluje na cijelom projektu dok je frizerstvo malo statičniji posao, ali dosta kreativniji… definitivno ih volim podjednako.

Pišeš li sam svoje pjesme i ako ne, imaš li takvih ambicija?

Trenutno ne, volim to u početku prepustiti profesionalcima. No, volim pisati tako da ću u budućnosti sigurno nešto napisati i za sebe...



Kako bi opisao svoj modni stil? Što najviše voliš nositi ove sezone?

Uh, a da pitate mog stilista? :P Šalim se. Ivan Friščić je zadužen za sve odjevne kombinacije koje nosim, sviđa mi se kako to kombinira i slaže što za nastupe, a što za raznorazna događanja. Naravno, sve su to modne kombinacije koje pašu uz moj privatni stil i koje opisuju mene i moj stil glazbe. Privatno sam većinom sportski obučen, volim trenirke, tenisice i široke majice...

Kako bi opisao svoj glazbeni stil? Tko su tvoji glazbeni uzori?

Pop slušam cijeli život i u tom glazbenom stilu najviše uživam, tako da se trudim da i moje pjesme idu u pop smjeru. Od glazbenih uzora bi izdvojio Michael Jacksona i Justin Timberlake.

U prvom spotu pokazao si i svoje plesno umijeće, zbog čega su te neki nazvali hrvatskim Bieberom. Hoćemo li te vidjeti kako izvodiš koreografije i na nastupima?

Definitivno! Jako puno vremena provodim sa svojim plesačima jer volim plesati. Baš u ponedjeljak, 29.6. putujemo u Herceg Novi gdje nastupam na festivalu Sunčane Skale i tamo pripremam show sa mojom ekipom.

Nedavno je izašao tvoj novi spot za pjesmu "Ljeto dvaput godišnje" u koji prikazuje idealni ljetni provod. Gdje ćeš i kako provesti ovo ljeto?

Ovo ljeto mi je već sada dosta bukirano. Volio bih se više odmoriti no kako se bliži vrijeme shvaćam da od odmora neće biti ništa.. Bit ću malo u Kaštelima, Istri, kod svoje obitelji u Metkoviću… no sve drugo, samo posao… Ali siguran sam da će se uz posao naći malo vremena i za nekoliko provoda kao i u spotu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.