Političari bez kravata postali novi sex simboli

Foto: Guliver/Getty

RIJETKO čujemo da političare netko nagrađuje pridjevom "sexy" no kad su ovi Grci u pitanju, na društvenim mrežama sve je više obožavateljica!

Riječ je o Alexisu Tsiprasu, grčkom premijeru,  i Yanisu Varoufakisu, grčkom ministru financija koji uz naklonost žena dijele još jednu stvar neobičnu za političare - nikad ne nose kravate.

Alexis Tsipras

Tamnokosi 37-godišnjak već je dobio dva internet nadimka: "sexy Alexi" i "handsome Tsipras", a uz gustu crnu kosu i širok iskren osmijeh, žene je osvojio odličnim smislom za modu i interesima koji otkrivaju pravog zavodnika.

Alexis uživa u latino glazbi te obožava nogomet, a premda danas, zbog sigurnosti u obzir dolazi samo vožnja u automobilu, veliki je zaljubljenik u motore na kojima se inače najradije vozi. Veliki je fan nogometa te navija za klub Panathinaikos FC.

Yanis Varoufakis


Ministar financija ne može smisliti kravate, a njegova najdraža modna kombinacija sastoji se od hlača na crtu, košulje i kožne jakne. Baš poput Tsiprasa, i on obožava motore te je redoviti posjetitelj teretane.

Nakon njegovog nedavnog posjeta Londonu i Parizu, fanovi na Twitteru nisu prestali brujati o "vragolasto zgodnom ministru", a neki su ga čak usporedili sa Bruceom Willisom.

Što vi kažete? Je li došlo vrijeme političara bez kravata ili su vam draži oni koji se pridržavaju ustaljenih pravila?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.