Po čemu su žene slične muškarcima?

Foto: Screenshot Youtube

MOŽDA jesmo nježniji spol, no ponekad smo i vrlo slične muškarcima, barem po ovim stvarima.

1. Ponekad ne želimo vezu
 
Uvriježeno je mišljenje kako svaka žena sanja svog princa na bijelom konju. No, ponekad i žene žele da taj princ "sparkira" svog konja ispred njihove zgrade na nekoliko sati, dođe na vrata s bocom vina, potrudi se u krevetu te zatim ode doma. Možda žele preboliti bivšeg, možda su trenutno prezauzete karijerom. Koji god razlog bio, žene ponekad doista žele samo seks.
 
2. Ponekad gledamo porniće
 
Potpuna je laž da samo muškarci gledaju porniće. Istina je samo da više vole pornografiju i drugačiji sadržaj. Nedavno je istraživanje pokazalo kako žene najviše privlače lezbijski pornići, što nema veze s njihovom seksualnom orijentacijom, nego sa time da imaju više predigre, nježniji su i sličo.
 
3. Ponekad nam se ne da maziti
 
Još jedan stereotip o ženama je taj da smo mi te koje se obožavamo maziti. No, istina je da se ni nama to ponekad ne da. Posebno nakon seksa, kad bi se najrađe okrenule i zaspale. Sutra nas čeka naporan dan.
 
4. Ponekad i mi gledamo žene
 
Baš poput muškaraca, i žene odmjeravaju druge žene. Volimo vidjeti lijepu ženu, iako se nama pogled ne zaustavlja na njezinoj guzi ili grudima, već uglavnom odjeći. Ali da, i mi gledamo.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.