On je zauzet, a ti sliniš za njim? Razmišljaš potpuno pogrešno!

Foto: Screenshot Youtube
 
DOGAĐA se mnogim ženama - zauzeti muškarci su ponekad jednostavno zanimljiviji od onih slobodnih. Bez obzira na to je li riječ o curi s kojom je kratko ili o ženi s kojom je u braku, evo zašto se pod hitno trebaš maknuti od takvog tipa.
 
Gubiš vrijeme
 
Ako si samo zaljubljena u zauzetog tipa koji te ne doživljava, jasno je da se nećeš usrećiti u takvom odnosu. Dok ti čekaš da se zvijezde poklope i on te primijeti, prolaze ti dani, mjeseci, godine… Bespotrebno.
 
Propuštaš prilike
 
Možda te mjesecima snima neki dečko s kojim se često susrećeš, ali ne ulijeće ti jer odaješ dojam da si nezainteresirana. Umjesto da čekaš da ti uleti netko za kog nisi sigurna da će to ikada napraviti, samo otvori um i dopusti da ti se svide i drugi muškarci. 
 
Postaješ opsjednuta
 
Ako ga ne uspijevaš zavesti, postaje ti sve zanimljiviji, a s vremenom se to lako može pretvoriti i u opsjednutost. Skini ga sa pijedestala i počni ga doživljavati kako bi ga stvarno trebala - brzo ćeš shvatiti da možda i nije toliko idealan.
 
Misli na njegovu curu
 
Bi li ti htjela biti u situaciji u kojoj ti dečka pikira neka druga? Vjerojatno ne bi. Ako se već dopisujete, razmisli o tome koliko joj možda štetiš. Ako nije prava, pravcata ljubav, nego s njim samo flertaš, razmisli je li vrijedno toga.
 
On ju neće ostaviti
 
Ako ti uzvraća interes i hrani se činjenicom da ga želiš, on ima sve što mu treba. Ima stabilnu vezu u kojoj mu je ugodno, ima tebe koja mu podižeš ego - jedino ti nemaš ništa.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.