Oduševljeni Zagrepčani iskoristili popuste na Shopping Nightu!

Foto: Press Foto

THE BEST Shop Shopping Night i sinoć je popunio trgovine u centru Zagreba koje su zbog ove akcije ostale otvorene do ponoći i kupcima ponudile izvanredne popuste na nove kolekcije. Budući je sezona godišnjih odmora, većina kupaca iskoristila je priliku da nabavi što im je nedostajalo za savršeno ljetovanje, bilo da se radilo o novom paru cipela ili pak komadu odjeće za vruće ljetne večeri.

“Došla sam pronaći ljetne gojzerice. Inače su vrlo skupe i malo kada se pruži prilika nabaviti ih u pola cijene. Prošetala sam i ostalim trgovinama, kupila nešto kozmetike i par stvari koje nisam imala u planu ali je cijeni bilo teško odoljeti”, rekla je djevojka koja nam se predstavila kao Marija.

Najveće gužve bile su, naravno, u dućanima s najvećim popustima, ali i onima koji su inače poznati bilo po svojoj širokoj ponudi ili prihvatljivim cijenama.

“Nije mi problem ostati duže raditi jer kad su ovakve gužve i ima puno posla vrijeme naprosto proleti. Osim toga dogovorile smo se tako da je svaka od nas iskoristila pauzu od pola sata da i same nešto kupimo”, kaže Irena koja je molila da ne otkrivamo ime trgovine u kojoj radi.

Sljedeći Shopping Night najavljen je za jesen, u rujnu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.